En perfekt gåva till en perfekt man

En perfekt gåva till en perfekt man

Fyller din pojkvän eller man år? Börjar julafton närma sig utan att du hittat den perfekta presenten än? Kanske vill du bara skämma bort din kille lite extra utan någon anledning? Här kan du läsa om lite presentidéer som kanske kan passa just din älskling.

Klocka

Klockan är för en man vad ett par örhängen är för en kvinna. Ett statement, någonting personligt, mode och kan bli nästan gränslöst dyra. Du ska inte gå till närmaste guldsmed och plocka upp vad som helst för 500 kronor. Din man har helt säkert en ganska klar idé om vad han vill ha för slags klocka och det är viktigt att du träffar rätt. Fråga hans killkompisar. Bläddra diskret i en tidning och visa upp klockreklamer för honom för att få en ledtråd till vad han kan tänkas vilja ha. I slutändan kommer han älska dig vad du än köper och du kan alltid spara kvittot så att han har en chans att byta ut den mot någonting som passar honom bättre.

Presentkort

Nu menar jag inte presentkort till IKEA eller H&M. Gör dina egna personliga presentkort med handlingar som du vet att din kille gillar. Det är ett riktigt bra budgetalternativ. Några prentkortsidéer kan vara en massage, en kväll där du lagar hans favoritmat eller en dag där han får spela TV-spel hela dagen utan att du invänder. Det kan också vara lite mer vågade saker så som en striptease, en lap dance eller någonting ännu sexigare. De hemgjorda presentkorten har blivit en klassiker som många uppskattar.

En hjälpande hand

Om du vill ge din pojkvän en het present så kan du faktiskt skaffa en sexleksak åt honom. Det låter kanske gränsöverskridande och konstigt, men det är faktiskt vanligare än man kan tro. En sexleksak passar extra bra om en av er jobbar helger i en annan stad eller om någon av er reser mycket med jobbet. En riktig klassiker för män är såklart FLESHLIGHT. Det är en pocket pussy som funnits med sedan slutet av 90-talet och faktiskt just fyllt 20 år. De kommer i många olika designer och du kan helt säkert hitta en FLESHLIGHT som liknar just din vagina så att din pojkvän kan tänka på dig samtidigt som han använder den. Köp hans FLESHLIGHT på Winkwink.se.

Resan

En resa är en klassiker. Beroende på din budget har du lite olika alternativ. Du kan göra det till en resa för två (för dig och honom såklart), en resa för hela familjen om ni har barn eller en resa bara för honom om det är någonting specifikt som han pratat om att han vill se men som du inte är sugen på. En road trip kan vara en bra idé om du har en mindre budget. Åk till någonting som ligger nära, bjud på mat och se någonting nytt tillsammans. Om du vill lyxa till det ännu mer kan du haffa en sista minuten söderut. Man kan komma undan ganska billigt. En weekend i en storstad är en annan klassiker som passar par.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *