Håller du ditt nyårslöfte?

Håller du ditt nyårslöfte?

Tänker du sluta röka under 2017? Det kanske var ditt nyårslöfte som du inte riktigt har lyckats ta tag i ännu. Känn ingen skuld över det. Att sluta röka är mycket svårt och man behöver en enorm viljestyrka för att man ska kunna lyckas med detta mål. Detta är ingenting som sker över en natt och många upplever att de fortfarande är röksugna flera år efter att de har slutat. Det behöver dock inte vara svårt att byta ut cigaretten till ett mer hälsosamt alternativ. Din kropp är beroende av nikotin, det är bara att konstatera. Däremot är inte din kropp beroende av de hundratals och tusentals giftiga ämnen som finns i tobak. Dessa skadar dig endast när du andas in dem och du behöver dem inte för att du ska kunna uppnå njutningen med en cigarett.

Många tycker om att röka, de tycker om ciggen efter maten och morgonciggen efter en god natts sömn. Kanske är det ciggen till kaffet som lockar extra mycket för dig eller när du står med dina vänner på lunchrasten. Det är ofta dessa tillfällen man inte vill ge upp och då är det lätt hänt att man ger efter och tar en cigg. Nu kan du istället för vanliga cigaretter röka e-cigaretter från xsmoke. Det är ett betydligt mer hälsosamt alternativ som kommer att göra dig gott. Du skippar då alla de giftiga ämnen som finns i tobak och röker endast vattenånga och nikotin. På så sätt blir ditt behov av nikotin tillgodosett och du kommer inte uppleva någon abstinens. Därför är det mycket enklare att sluta röka med e-cigaretter. Dessutom får du vanan tillfredsställd då du både håller i den och använder den som en vanlig cigarett.

När du vill dra ned på nikotinet och helt sluta röka är även e-cigaretter rätt väg att gå. Röker du e-cigg kan du nämligen minska på nikotinet stegvis. Det innebär att om du gör det under en längre tid kommer du knappt märka av att du gör det. Helt plötsligt en dag är du helt rökfri och kan välja att skippa e-ciggen också. Din hälsosamma resa har dock börjat långt tidigare. Så fort du byter till e-cigg börjar din kropp att återhämta sig från rökningen och du kommer att få allt bättre kondition, bättre lukt och smaksinne, bättre hy och må bättre i allmänhet. Därför ska du se till att byta till e-cigg redan nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *